Chiftele în unt de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Chiftele în unt de mere. Această rețetă face 2 porții cu 211 calorii, 9 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de unt de mere, cârnați de porc în vrac, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ rulouri de pâine prăjită cu unt de mere cu sos cremă de brânză cu unt de mere, pâine cu unt de mere cu dip de arțar și unt de mere / Giveaway și chifteluțe cu mere condimente.
Instrucțiuni
Rulați cârnații în 1 inch. bile.
Puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°. Misto.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Combinați untul de mere și siropul; se toarnă peste chiftele. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Înainte de servire, transferați chiftele și sosul într-un vas de servire care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1 minut sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc de la Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.