Chiftele Vegetariene Italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați prăjiturile vegetariene italiene. Acest hor d ' oeuvre are 113 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 32 și costă 21 de cenți pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Zucchini și prăjituri de năut(și vegetariene!), {Vegetarian} Dovleac Năut Burger Chiftele, și Carne De Vită Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare. Se amestecă orezul brun și se gătește până se rumenesc.
Adăugați lintea, apa și sarea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 40 de minute.
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar; amestecul trebuie să fie foarte gros.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați amestecul de orez fiert într-un robot de bucătărie împreună cu ouăle, firimiturile de pâine, parmezanul, busuiocul și praful de usturoi. Procesați până când se combină bine și textura cărnii măcinate. Forma în 1/4 la 1/2 inch gros chiftele, folosind aproximativ 3 linguri amestec pentru fiecare.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare. În loturi, prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rece. Prăjiți prăjiturile rămase în același mod. A se păstra în recipiente etanșe la frigider sau congelator.