Chiftele umplute cu Cheddar cu sos
Chiftele umplute cu Cheddar cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 187 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pâine, vițel măcinat, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Chiftele Umplute Cu Cheddar, Chiftele umplute spaniole cu sos Romesco, și Cheddar-piept de pui umplut cu sos de tigaie cu Bacon de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și introduceți-o în cuptor.
Amestecați sucul de afine, afinele și siropul de arțar împreună într-o tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când afinele izbucnesc, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de afine într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Condimentează sosul de afine piure cu sare și piper.
Amestecați vițelul, oul, firimiturile de pâine și rozmarinul împreună într-un bol. Condimentează amestecul de carne cu sare și piper.
Formați amestecul de carne în bile apăsând carnea în jurul cuburilor de brânză Cheddar.
Așezați chiftele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți chiftelele în cuptorul preîncălzit până când carnea este gătită și brânza este topită, 8 până la 10 minute.
Serviți chiftele cu sos de afine.