Chiftele Tip Bufet
Bufet chiftele ia în jurul valorii de 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 44. O porție conține 140 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de chiftele, sos de roșii, suc de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele Tip Bufet, Crepes Bufet, și Sandwich Tip Bufet.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul, jeleul, ketchupul și sosul de roșii. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste jeleul.
Așezați chiftele într-un 5-qt. aragaz lent.
Se toarnă sosul deasupra și se amestecă ușor pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.