Chiftele Surpriză Cu Pâine De Carne

Chiftele Surpriză Cu Pâine De Carne
Meat Loaf surpriză chiftele necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de carne de vită măcinată, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Surpriză De Cartofi Cu Pâine De Carne, Tort de pâine surpriză de Ziua Îndrăgostiților cu ciocolată, și Ciocolată-surpriza Îndrăgostiților-tort de pâine.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 diametru F. Line broiler pan cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, firimiturile de pâine, 1/3 cană de ketchup, pătrunjelul, ceapa, sarea, piperul și oul. Formați amestecul de carne în 32 (1 1/4-inch) chiftele, plasând 1 pepită de cartofi în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați chiftele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când sunt fierte bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mare de servire, amestecați restul de 2/3 cană de ketchup și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați chiftele fierte fierbinți, aruncând pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista