Chiftele submarine nevoie de aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,3 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 483 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartof roșu, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Chiftele Subs, Chiftele Subs, și Chiftele Subs.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile și sucurile lor, frunza de dafin, busuiocul și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 30 până la 40 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
1
Puneți cartoful într-o cratiță mică cu apă rece pentru a acoperi; adăugați 2 lingurițe de sare și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand cartoful este fraged, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor, apoi se rade grosolan cartoful cu o răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă vițelul măcinat, parmezanul, laptele, usturoiul, cimbru, 1 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță piper și 1 linguriță sare cu mâinile până se combină. Formați ușor amestecul în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Se transferă în sos și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Umpleți bucățile de baghetă cu chiftelele și acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita