Chiftele napolitane: Polpette alla Napoletana

Chiftele napolitane: Polpette alla Napoletana
Napolitane Meatballs: Polpette alla Napoletana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, nuci de pin, pecorino și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Polpette alla Napoletana, Cavolfiore alla napoletana (conopidă în stil napolitan), și Baccal alla napoletana (codfish fiert în stil napolitan).

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, înmuiați cuburile de pâine în suficientă apă pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți cuburile de pâine și strângeți cu mâna pentru a stoarce excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3
Într-un castron mare, combinați pâinea, carnea de vită, ouăle, usturoiul, pecorino, pătrunjelul, nucile de pin, sarea și piperul și amestecați manual pentru a încorpora pâinea în carne. Cu mâinile ude, formați amestecul în 12 până la 15 chifteluțe, fiecare de o dimensiune undeva între o minge de tenis și o minge de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați chiftelele, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei și gătiți până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți cald sau la temperatura camerei, rețineți că italienii ar servi rareori chiftele cu paste făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista