Chiftele La Cuptor
Chiftele coapte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, boia de ardei, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Chiftele La Cuptor, Chiftele La Cuptor, și Chiftele La Cuptor.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente; formați în bile de 1 inch.
Combinați făina universală, ardeiul și sarea. Rotiți ușor chiftelele în amestec de făină și așezați-le pe un suport ușor uns într - o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cu sosul preferat.
Notă: pentru a îngheța, a răci complet și a sigila într-un recipient etanș. Pentru a servi, așezați într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 10 până la 15 minute.