Chiftele fierte în sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 624 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte, pastă de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele fierte în sos de vin roșu, Chiftele fierte în sos de vin roșu, și Coaste scurte fierte cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați bucățile de pâine și laptele integral într-un castron mediu, apăsând pe pâine pentru a se scufunda; lăsați să stea până când laptele este absorbit, aproximativ 10 minute. Stoarceți cea mai mare parte a laptelui din pâine; aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți pâinea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați carne de vită măcinată, ouă, ceapă tocată mărunt, 1/2 cană pătrunjel Italian tocat, sare, piper și cimbru uscat de vară și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Savuros De Vară
Carne De Vită Măcinată
Piper
Ceapă
Ouă
Sare
5
Transferați amestecul de carne în procesor. Procesați până când se amestecă bine și amestecul pare pastos. Formați amestecul în chiftele cu diametrul de 1 3/4 inch (aproximativ 30). Împărțiți chiftelele între două vase de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Carne
6
Coaceți chiftele 30 de minute. Pune chiftelele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Praf chiftele cu făină; scuturați excesul. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați chiftele în tigaie și saut până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 3 minute. Întoarceți toate chiftelele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Bateți vinul și pasta de roșii într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați amestecul de vin la chiftele și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți până când vinul se îngroașă ușor, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Vin
10
Adăugați bulion, reduceți focul la mediu și fierbeți până când aromele se amestecă și sosul se îngroașă, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Sos
11
Transferați chiftelele și sosul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel rămas și se servește.