Chiftele De Susan-Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de susan-soia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, pastă de chile, mușchi măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Chiftele De Susan-Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați carne de vită; se amestecă ușor pentru a combina. Cu mâinile umede, formați amestecul de carne de vită în 20 (1 1/2-inch) chiftele.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din chiftele în tigaie; gătiți 4 minute, întorcându-vă la chiftele maronii pe toate părțile. Aranjați chiftelele rumenite într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu chiftele rămase.
Coaceți chiftele la 400 timp de 7 minute sau până când ați terminat.