Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi

Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, pui măcinat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi, Make-Ahead Morcovi Coapte, și Chiftele Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de copt cu pergament sau folie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic până la sclipire.
Adăugați spanac și 1/8 linguriță de sare și gătiți, aruncând, până se ofilesc, 2 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se stoarce excesul de lichid și se toacă mărunt.
Combinați spanacul în castron cu pui, brânză feta, boia de ardei, ou și 1/2 linguriță de sare. Combinați bine; amestecul trebuie să fie umed, dar nu supă din ou.
Rulați amestecul uniform în bile de aproximativ 2 inci și puneți-l pe foaia de copt; coaceți până când sunt fierte, 13 până la 15 minute.
Între timp, amestecați iaurtul, sucul de lămâie și coaja, morcovii, arpagicul și 1/8 linguriță de sare. Se dă la frigider într-un recipient etanș.
Lăsați chiftelele să se răcească ușor, apoi dați-le la frigider până sunt gata de mâncare. Pentru a vă bucura de cald, reîncălziți în cuptor cu microunde, cu sau fără sos de iaurt, timp de aproximativ 30 de secunde.
Se servește cu pâine pita.