Chiftele de porc thailandeze cu ardei iute și tăiței dulci

Chiftele de porc thailandeze cu ardei iute și tăiței dulci
Chiftele de porc thailandeze cu ardei iute și tăiței dulci necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, tăiței de orez, tulpini de lemongrass și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cum se face sos de ardei iute dulce Thailandez, Prăjituri de pește thailandeze cu sos dulce de ardei iute, și Prăjituri thailandeze de pui cu sos dulce de ardei iute.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul. Într-un castron, amestecați carnea de porc, usturoiul, lămâia, sosul de pește și jumătate din coriandru. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine și se formează în 8 chiftele. Frecați fiecare cu uleiul și o stropire de zahăr, apoi așezați pe un suport într-o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Grătați prăjiturile timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Între timp, într-un castron mare, gătiți tăiței de orez urmând instrucțiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți tăiței calzi și serviți cu chiftelele, ceapa de primăvară tocată, coriandrul rămas și un strop de sos dulce de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista