Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi
Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi durează în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 867 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,61 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR oală fra aproxormme fra, catei de usturoi, pătrunjel, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci prăjite cu unt de usturoi-ciupercile lui Noe, Chiftele prăjite cu usturoi și ierburi, și Ciuperci Umplute Cu Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Sfatuiti carnea de porc, ceapa, jumatate de patrunjel si coaja de lamaie intr-un robot de bucatarie cu mult piper si putina sare daca doriti, apoi pulsati pana se amesteca bine.
Formați carnea în 25-30 de bile și puneți-o într-o formă mare de prăjire. Aranjați ciupercile într-o formă separată de prăjire rezistentă la flacără, presărați usturoi și stropiți cu ulei, sare și piper. Prăjiți chiftelele timp de 25 de minute, adăugând ciupercile pe raftul de mai jos după 10 minute.
Transferați cositorul de ciuperci pe plită. Se amestecă sherry și crme frache și se aduce la foc mic. Se amestecă chiftelele, apoi se pune totul pe un vas cald mare.
Se servește presărat cu pătrunjelul rămas, tocat aproximativ.