Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi

Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi
Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi durează în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 867 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,61 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR oală fra aproxormme fra, catei de usturoi, pătrunjel, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci prăjite cu unt de usturoi-ciupercile lui Noe, Chiftele prăjite cu usturoi și ierburi, și Ciuperci Umplute Cu Usturoi Prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Sfatuiti carnea de porc, ceapa, jumatate de patrunjel si coaja de lamaie intr-un robot de bucatarie cu mult piper si putina sare daca doriti, apoi pulsati pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Formați carnea în 25-30 de bile și puneți-o într-o formă mare de prăjire. Aranjați ciupercile într-o formă separată de prăjire rezistentă la flacără, presărați usturoi și stropiți cu ulei, sare și piper. Prăjiți chiftelele timp de 25 de minute, adăugând ciupercile pe raftul de mai jos după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați cositorul de ciuperci pe plită. Se amestecă sherry și crme frache și se aduce la foc mic. Se amestecă chiftelele, apoi se pune totul pe un vas cald mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se servește presărat cu pătrunjelul rămas, tocat aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista