Chiftele de porc Brochete

Chiftele de porc Brochete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brosuri de Chifteluțe de Porc. Această rețetă servește 3. Pentru 2,12 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 30 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați carne de porc măcinată, ciuperci, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kabobs de porc, Kabobs de porc și Kabobs de porc cu piersici.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați oul, tăițeii Chow Mein, 2 linguri de cidru, sosul de soia și 1/4 linguriță de ghimbir. Se fărâmițează carnea de porc peste amestec și se amestecă bine. Se dau forma a 20 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pe 10 frigarui de lemn inmuiate, inserati alternativ ardei si ciuperci; adăugați câte o chifteluță la ambele capete ale fiecărei frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Puneți într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas pentru cuptorul cu microunde; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați amidonul de porumb, oțetul și restul de cidru și ghimbir până la omogenizare. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Turnați 1/4 cană glazură peste broșe. Acoperiți lejer cu hârtie cerată. Puneți la microunde la putere maximă timp de 6-8 minute sau până când un termometru arată 160°, întorcându-se și periând cu picături la fiecare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Se serveste cu glazura ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista