Chiftele de mentă

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă chiftelele cu mentă. Această rețetă este pentru 28 de persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este apreciată de 651 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de grăsime vegetală, extract de mentă, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat din America Centrală. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Rețete similare sunt chiftelele de mentă , chiftelele germane de carne Frikadellen și chiftelele de ovăz cu garbanzo .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați laptele condensat și extractul de mentă. Încorporați zahăr pudră, puțin câte puțin, până formați un aluat tare, care nu mai este lipicios. Formați bile de 2,5 cm, apoi așezați-le pe hârtie cerată și aplatizați-le cu degetele pentru a forma chiftele.
Lăsați chiftelele să se usuce la temperatura camerei două ore, întorcându-le o dată.
Într-o cratiță medie, la foc mic, topiți ciocolata cu grăsime vegetală, amestecând des.
Luați de pe foc. Înmuiați chiftelele, una câte una, în ciocolată, așezându-le pe dinții unei furculițe și coborând furculița în lichid.
Se lasă să se răcească pe hârtie cerată până se întărește.