Chiftele de mazăre cu ochi negri cu Salsa de ardei cu usturoi
Chiftelele de mazăre cu ochi negri cu Salsa de ardei cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 223 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de mazăre cu ochi negri, sare kosher, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei roșu-Salsa de mazăre cu ochi negri, Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu Salsa de afine-ardei roșu, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul tocat și ardeii iute într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți 1 linguriță de amestec de usturoi într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați mazăre la amestecul de usturoi rămas într-un castron mare; amestec de piure cu un tocător de cartofi. Se amestecă ardeiul gras, 1/4 cană coriandru proaspăt tocat, chimen, 1/4 linguriță sare și ou, amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul în 12 porții egale (aproximativ 1/4 cană fiecare), modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Ardei Gras
Usturoi
Cartofi
Chimen
Mazăre
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 6 chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurite de ulei de măsline și 6 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6
Adăugați restul de 2 linguri de coriandru proaspăt tocat, restul de 1/4 linguriță de sare, roșii tocate și suc proaspăt de lămâie în amestecul de usturoi rezervat din castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Suc De Lămâie
Usturoi
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se serveste cu chiftele.
8
Notă de bere: uneori este distractiv să evocați puțin soare cu mesele de toamnă. Și aceste plăcinte cu salsa marchează ocazia perfectă de a savura o bere răcoritoare din Caraibe, cum ar fi Red Stripe Lager (50 USD/pachet de șase) din Jamaica. Berile care sunt dezvoltate alături de bucătăria picantă tind să fie ușoare, echilibrate, neutre și incredibil de slabe, făcând din această bere o alegere bună cu ardeii serrano și chimenul patties. -- Jeffery Lindenmuth
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.