Chiftele de mazăre cu ochi negri cu Salsa de ardei cu usturoi

Chiftele de mazăre cu ochi negri cu Salsa de ardei cu usturoi
Chiftelele de mazăre cu ochi negri cu Salsa de ardei cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 223 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de mazăre cu ochi negri, sare kosher, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei roșu-Salsa de mazăre cu ochi negri, Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu Salsa de afine-ardei roșu, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul tocat și ardeii iute într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți 1 linguriță de amestec de usturoi într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați mazăre la amestecul de usturoi rămas într-un castron mare; amestec de piure cu un tocător de cartofi. Se amestecă ardeiul gras, 1/4 cană coriandru proaspăt tocat, chimen, 1/4 linguriță sare și ou, amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul în 12 porții egale (aproximativ 1/4 cană fiecare), modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
ChimenChimen
MazăreMazăre
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 6 chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurite de ulei de măsline și 6 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Adăugați restul de 2 linguri de coriandru proaspăt tocat, restul de 1/4 linguriță de sare, roșii tocate și suc proaspăt de lămâie în amestecul de usturoi rezervat din castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se serveste cu chiftele.
8
Notă de bere: uneori este distractiv să evocați puțin soare cu mesele de toamnă. Și aceste plăcinte cu salsa marchează ocazia perfectă de a savura o bere răcoritoare din Caraibe, cum ar fi Red Stripe Lager (50 USD/pachet de șase) din Jamaica. Berile care sunt dezvoltate alături de bucătăria picantă tind să fie ușoare, echilibrate, neutre și incredibil de slabe, făcând din această bere o alegere bună cu ardeii serrano și chimenul patties. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
ChimenChimen
BereBere
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista