Rețeta chiftelelor de grătar cu afine cu aragaz lent este gata în aproximativ 3 ore și 50 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar măcinat, sos de afine-portocale, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chiftele De Grătar Cu Afine Cu Comandă Rapidă Cu Aragaz Lent, Chiftele De Afine Cu Aragaz Lent, și Chiftele De Chili Cu Afine Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru chiftele. Se modelează în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când nu mai este roz în centru și sucul este limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În aragazul lent de 2 până la 2 1/2 litru, amestecați toate ingredientele sosului, cu excepția pătrunjelului, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 2 până la 3 ore sau până când se încălzește bine. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
7
Serviți chiftele cu Furculițe de cocktail sau scobitori. Chiftelele se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.