Chiftele De Ghimbir
Chiftele de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ketchup, ou și ghimbir măcinat. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Chiftele De Ghimbir, Morcov Ghimbir Chiftele, și Morcov Ghimbir Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de biscuiți și sarea. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma în 1-in. bile.
Așezați pe rafturi unse în tigăi de copt puțin adânci.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 15-20 de minute sau până când nu mai este roz; se scurge.
Într-o tigaie mare, combinați ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și ghimbirul.
Adăugați chiftele. Se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până se încălzește, amestecând ușor de mai multe ori.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.