Chiftele De Curcan Glazurate Cu Rodie

Chiftele De Curcan Glazurate Cu Rodie
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 45 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36 și costă 49 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, amidon de porumb, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Glazurate Cu Rodie, Curcan cu glazură de rodie și balsamică, și Curcan glazurat cu rodie cu fenicul prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați oul, pesmetul, pătrunjelul, sarea, ardeiul, piperul și sarea de usturoi. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
2
Împărțiți între două 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt.
3
Coaceți la 375 de minute pentru 10-15 minute sau până când un termometru citește 165 de minute și sucurile se limpezesc.
4
Între timp, într-o tigaie mare, combinați 3 căni de suc de rodie și zahăr. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la aproximativ 1 cană.
5
Combinați amidonul de porumb și sucul rămas; amestecați în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
6
Se amestecă ușor chiftele și se încălzește.
7
Serviți într-un aragaz lent sau într-un vas de frecare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista