Chiftele cu cap de leu în bulion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu cap de leu în bulion. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umăr de porc, albușuri de ou, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele cu cap de leu, Chiftele cu cap de leu, și Chiftele cu cap de leu.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 8 ingrediente împreună, doar până se combină, folosind mâinile sau o lingură de lemn. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o caserolă mare la foc mediu-mare.
Se adaugă varza și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 5 minute, condimentând cu sare.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic.
Cu mâinile ude, formați 4 chiftele cu amestecul de porc; manipulați ușor. Glisați chiftelele în stoc, acoperiți și fierbeți, netulburate, până când sunt fierte, aproximativ 2 ore.
Așezați varza într-o supă și puneți chiftelele deasupra. Puneți bulionul peste vas, condimentați cu ulei de susan și serviți imediat.
Adăugați ciuperci de urechi de lemn reconstituite tocate și castane de apă proaspătă decojite (sau jicama decojită) la amestecul de porc.
Plăcintă Cu Cap De Leu. Un fel de pâine delicioasă de carne: omiteți varza și stocul. Apăsați amestecul de porc într-un vas mare de mică adâncime. Aburiti peste apa fierbinte pana la fiert, aproximativ 1 ora.
Bile De Perle. Este posibil să le fi mâncat într-o casă dim sum: omiteți varza, bulionul și uleiul de susan. Înmuiați 1 cană de orez lipicios sau lipicios în apă timp de 1 oră, apoi scurgeți. Formați amestecul de carne în bile de 1 inch, apoi rulați-le în orezul lipicios pentru a acoperi.
Așezați bilele într-un abur și gătiți până când carnea se gătește și orezul se umflă și devine lipicios, aproximativ 30 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;