Chiftele Chipotle
Chipotle Meatballs este un דל פחמימות, felul principal. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chiftele Chipotle, Chiftele Cu Miere-Chipotle, și Chipotle-Chiftele De Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați laptele și firimiturile de pâine într-un castron mare.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se gătește ceapa, usturoiul, chipotles, chimenul și oregano în tigaie, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați apă și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când apa s-a evaporat, aproximativ 1 minut. Se amestecă în amestecul de pesmet, apoi se adaugă carne măcinată, ou, pătrunjel, slănină și 1 linguriță de sare și se amestecă bine cu mâinile.
Formați linguri puține de amestec de carne în bile și filetați 3 bile la o distanță de 1/2 inch pe fiecare frigărui, aranjând frigarui pe o tigaie de pui ușor unsă. Se fierbe la 3 până la 4 inci de la căldură (nu se întoarce) până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute.
Chiftele pot fi formate și frigarui, dar nu fierte, cu 1 zi înainte și răcite.