Chiftele Asiatice cu sos de scufundare cu var de susan
Chiftelele Asiatice cu sos de scufundare cu var de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 870 calorii, 42G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Brownie Fudge cu glazură de aluat Cookie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chiftele Asiatice Cu Sos De Scufundare Cu Var De Susan, Chiftele Asiatice De Curcan Cu Sos De Susan De Var, și Chiftele asiatice de curcan cu sos de susan de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Se toarnă laptele peste firimiturile de pâine într-un castron mare și se amestecă până se absoarbe lichidul.
Adăugați carne măcinată, ou, castane de apă, sare, coriandru tocat, 1 lingură sos de soia și 2 lingurițe ulei și amestecați cu mâinile până se combină bine. Formați 3 linguri de amestec de carne într - o bilă și transferați într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci. Faceți mai multe chiftele cu amestecul rămas, aranjând chiftele la o distanță de aproximativ 1/2 inch în vasul de copt.
Coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați sucul de lămâie, apa, zahărul, restul de 4 linguri de sos de soia și restul de 2 lingurițe de ulei într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Transferați chiftelele într-un vas de servit. Se amestecă sosul, apoi se stropesc chiftelele cu 1 lingură de sos și se presară cu crenguțe de coriandru.
Serviți chiftele cu sosul rămas.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.