Chiftele arabe în bulion

Chiftele arabe în bulion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele arabe în bulion. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.35 pe portie. O porție conține 241 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cereale de orez cu gătit rapid, piper, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb cu gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele în bulion de nucă de cocos, Chiftele cu cap de leu în bulion, și Chiftele de pui condimentate cu tăiței, busuioc și bulion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cerealele de orez cu 1/3 cană de apă rece; lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
ApăApă
OrezOrez
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri, amestecați jumătate de ceapă și 1 linguriță de usturoi la foc mediu-mare până când șchiopătează, aproximativ 4 minute. Se amestecă pasta de roșii, bulionul și orezul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged pentru a mușca, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pe măsură ce orezul gătește, amestecați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
SareSare
4
Se amestecă jumătate din amestecul de carne de vită cu un sfert din amestecul de cereale de orez, ceapa și usturoiul rămas, 1 lingură de mentă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CerealeCereale
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
MentăMentă
OrezOrez
5
Într-un robot de bucătărie, rotiți amestecul de carne de vită rămas și amestecul de cereale de orez rămas până când este o pastă lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Formați fiecare dintre amestecurile de carne în 4 bucăți ovale. În palmă, aplatizați 1 bucată de pastă de vită până când are o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
7
Așezați un oval grosier de vită peste bucata subțire și pliați pasta în jurul ei, modelându-se într-un fotbal lung de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Repetați pentru a forma fiecare chiftelă și, după formă, aruncați în bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BulionBulion
9
Se fierbe la foc mic, acoperit, întorcând chiftelele o dată, până nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
10
Adăugați suc de lămâie, menta rămasă și sare și piper după gust. Puneți supa de chiftele în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De ChifteleSupă De Chiftele
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista