Chiflă de pui cu parmezan se topește
Chicken Parmezan Patty Melts este o rețetă mediteraneană care servește 4. O porție conține 310 calorii , 28 g de proteine și 14 g de grăsime . Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Dacă aveți rulouri de ciabatta, sare, pui măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45% . Acest scor este solid.Chicken Parmezan Patty - Eat As A Burger SAU Pe Paste , Pork Patty Bánh Mì și Tuna Mexi Melts sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 linguri de parmezan, 2 linguri de sos marinara, piper și sare. Se fărâmițează puiul peste amestec și se amestecă bine. Modelați în patru chifle.
Puneți pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit. Prăjiți la 4 inchi de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 165° și sucurile curg limpede.
Acoperiți cu marinara rămasă, mozzarella și restul de parmezan. Se fierb 1-2 minute mai mult sau până când brânzeturile se topesc. Acoperiți fiecare jumătate de rulou cu o chiflă.