Chiflă De Porc Chinezească La Grătar (Cha Siu Bow)

Chiflă De Porc Chinezească La Grătar (Cha Siu Bow)
Chifla de porc chinezească la grătar (Cha Siu Bow) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 207 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Carne De Porc Chinezească La Grătar, și Filet De Porc La Grătar Chinezesc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista