Chifle De Scorțișoară

Chifle De Scorțișoară
Scorțișoară chifle este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 416 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă de la robinet, scorțișoară măcinată, x zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chifle De Scorțișoară, Chifle De Scorțișoară, și Chifle De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Chifle: când sunteți gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 170 de grade F. Pregătiți 2 (9 pe 12 inci) vase de copt dreptunghiulare prin pulverizare cu spray de ulei antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați starter, zahăr granulat, ulei vegetal, sare, apă, drojdie și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
După ce amestecați aluatul timp de aproximativ 2 minute, îndepărtați aluatul într-un bol pulverizat cu ulei antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Nota bucătarului: dacă amestecul de aluat este prea slab, adăugați mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii. Procesul de creștere va dura 1 până la 4 ore, în funcție de altitudine și vreme la momentul și locul în care faceți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Când este dublat, aruncați întreaga grămadă de aluat pe o suprafață bine făinată și cu un sucitor manipulați aluatul pentru a face un dreptunghi de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Umplere: topiți 2 bețișoare de unt până unde este cremos și tartinabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Întindeți untul pe triunghiul aluatului, asigurându-vă că vă întindeți bine în toate colțurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Presărați zahăr brun și apoi scorțișoară peste unt, asigurându-vă că întregul triunghi este acoperit, colț în colț. Se acoperă cu nuci pecan și stafide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Rotiți aluatul într-o rolă strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați cu un cuțit zimțat în rulouri lungi de 2 inci și puneți-le în vasele de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
12
Nota bucătarului: dacă folosiți vasul de copt dreptunghiular, strângeți chiflele împreună ca și cum ar încerca să se mențină foarte cald. S-ar putea să doriți să manipulați dimensiunea tigaiei pentru a vă asigura că chiflele sunt foarte strânse în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Nu trebuie să acoperiți rulourile, dar trebuie să le lăsați să crească într-un cuptor setat la 170 de grade F până când veți vedea că sunt aproape, dar nu chiar dublate în dimensiune, aproximativ 40 până la 50 de minute. Când vedeți că sunt în acel moment, întoarceți cuptorul până la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
Coaceți timp de 25 de minute până când vedeți că sunt cu adevărat aurii pe partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Nota bucătarului: un test bun este atunci când le scoateți din cuptor și împingeți chiar în centrul unui coc; dacă se scufundă ușor spre interior și se simte aluat, vor avea nevoie de 5 până la 10 minute mai mult timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Glaze / glazură: într-un mixer bateți zahărul pudră și jumătate și jumătate până se omogenizează și fără bulgări. Scoateți chiflele din cuptor și puneți-le pe un suport de sârmă. Îndepărtați-le imediat cu o perie de patiserie. După ce ați glazurat toate chiflele, întoarceți-vă și glazurați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
17
Nota bucătarului: dacă doriți, puteți topi mai mult unt deasupra înainte de servire. Dacă chiflele de încălzire după ce sunt reci, 20 de secunde în cuptorul cu microunde reînvie acel gust incredibil de fierbinte. Cu toate acestea, chiar și la rece, sunt minunate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
18
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista