Chifle De Douăzeci De Minute
Douăzeci de chifle Minute ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 178 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Un amestec de albus de ou, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Douăzeci Minute Spanac Gnocchi Cârnați, Douăzeci De Minute Tortellini Ușor Coace, și Biscuiți De Bere Cu Scorțișoară De Douăzeci De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Adăugați ulei, 2 căni de făină și sarea; amestecați bine pentru a combina.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în trei bucăți egale. Împărțiți fiecare bucată mare în 6 mici. Formați piesele în runde.
Așezați rundele în tigaia pregătită. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă sau folie de plastic și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 20 de minute.
Bateți împreună albusul de ou și apa. Periați ușor rulourile crescute cu spălarea ouălor și apoi coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute sau până când rulourile se rumenesc.