Scorțișoară chifle ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. 223 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stafide, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Chifle Cu Scorțișoară, Chifle Cu Scorțișoară, și Chifle Cu Scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Chifle: când sunteți gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 170 de grade F. Pregătiți 2 (9 x 12 inci) vase dreptunghiulare de copt prin pulverizare cu spray antiaderent cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați împreună starter, zahăr granulat, ulei vegetal, sare, apă, drojdie și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ulei Vegetal
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
După ce amestecați aluatul timp de aproximativ 2 minute, scoateți aluatul într-un castron pulverizat cu ulei antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Nota bucătarului: dacă amestecul de aluat este prea slab, adăugați mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii. Procesul de creștere va dura 1 până la 4 ore, în funcție de altitudine și vreme la momentul și locul în care faceți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Când este dublat, aruncați întreaga grămadă de aluat pe o suprafață bine făinată și cu un sucitor manipulați aluatul pentru a face un dreptunghi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Umplere: topiți 2 bețișoare de unt acolo unde este cremos și tartinabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Întindeți untul pe triunghiul aluatului asigurându-vă că vă întindeți bine în toate colțurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
9
Presărați zahăr brun și apoi scorțișoară peste unt, asigurându-vă că întregul triunghi este acoperit, colț în colț. Se acoperă cu nuci pecan tocate și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Zahăr Brun
Scorțișoară
Stafide
Unt
10
Rulați aluatul într-o rolă strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
11
Tăiați cu un cuțit zimțat în rulouri lungi de 2 inci și puneți-le în vasele de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
12
Nota bucătarului: dacă folosiți vasul de copt dreptunghiular, strângeți chiflele împreună ca și cum ar încerca să se mențină reciproc foarte cald. S-ar putea să doriți să manipulați dimensiunea tigaiei pentru a vă asigura că chiflele sunt foarte strânse în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Nu trebuie să acoperiți rulourile, dar trebuie să le lăsați să crească într-un cuptor setat la 170 de grade F pentru a dovedi până când vedeți că au dimensiuni aproape, dar nu destul de dublate, aproximativ 40 până la 50 de minute. Când vedeți că sunt în acel moment, rotiți cuptorul până la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți timp de 25 de minute până când vedeți că sunt cu adevărat aurii deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Nota bucătarului: un test bun este atunci când le scoateți din cuptor și împingeți chiar în centrul unui coc; dacă se scufundă ușor spre interior și se simte aluat, vor avea nevoie de 5 până la 10 minute mai mult timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Glazură/ glazură: într-un mixer bateți zahărul pudră și jumătate și jumătate până se omogenizează și fără bulgări. Scoateți chiflele din cuptor și puneți-le pe un suport de sârmă. Glazurați-le imediat cu o perie de patiserie. După ce ați glazurat toate chiflele, întoarceți-vă și glazurați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan Preparat
Glazură
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Suport De Sârmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuptor
17
Nota bucătarului: dacă doriți, puteți topi mai mult unt deasupra înainte de servire. Dacă încălzirea chiflelor după ce sunt răcoroase, 20 de secunde în cuptorul cu microunde reînvie acel gust incredibil de fierbinte din cuptor. Cu toate acestea, chiar și reci, sunt minunate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Cuptor
18
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.