Chifle Cu Burtă De Porc
Chiflele cu burtă de porc necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție conține 604 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, praf de copt, burtă de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Chifle Cu Burtă De Porc (Gua Bao), Chifle Cu Burtă De Porc, și Chifle Cu Burtă De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sare kosher, zahăr și 4 căni de apă până când zahărul și sarea s-au dizolvat. Puneți burta de porc într-o pungă mare sigilabilă, apoi turnați saramură. Apăsați cu atenție aerul și sigilați punga.
Așezați într-un vas superficial și lăsați saramură, răcită, cel puțin 12 ore.
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă caldă cu drojdie și vârf de zahăr.
Lăsați să stea până se spumează, 5 până la 10 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Bateți laptele uscat și restul de 3/4 cană de apă caldă.
Amestecați împreună făina și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron, apoi amestecați amestecul de drojdie (nu adăugați încă praful de copt) cu o furculiță până se formează un aluat. Frământați aluatul cu mâinile în castron până când toată făina este încorporată. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, dar încă moale, aproximativ 5 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 300 de grade F cu rack in mijloc.
Aruncați saramura și puneți carnea de porc, cu grăsimea în sus, într - o tigaie pătrată de 8 până la 9 inci.
Se toarnă bulion și 1/2 cană de apă rămasă. Acoperiți bine cu folie și prăjiți până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Îndepărtați folia și creșteți temperatura cuptorului la 450 F, apoi prăjiți până când grăsimea este aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește 30 de minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Tăiați carnea de porc răcită peste cereale în felii de 1/4 inch. Răciți feliile în sucuri de tigaie, acoperite, în timp ce faceți chifle.
Puneți aluatul în jos, apoi transferați-l pe o suprafață ușor făinată și aplatizați ușor într-un disc.
Presărați praful de copt peste centrul aluatului, apoi adunați marginile aluatului și ciupiți pentru a sigila în praful de copt. Frământați aluatul cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească până când se încorporează praful de copt, aproximativ 5 minute. Întoarceți aluatul în castron și acoperiți cu folie de plastic, apoi lăsați aluatul să stea 30 de minute.
Tăiați bucăți de hârtie de ceară de 16 (3 pe 2 inci).
Formați aluatul într-un buștean lung de 16 inci.
Se taie în 16 bucăți egale, apoi se pudrează ușor cu făină și se acoperă ușor cu folie de plastic.
Întindeți 1 bucată de aluat într - o suprafață ovală de 6 x 3 inci, ușor de praf, mâinile și sucitorul. Bateți oval între palme pentru a îndepărta excesul de făină, apoi periați ușor jumătate din oval cu ulei și pliați pe jumătate transversal (nu ciupiți).
Așezați chifla pe o bucată de hârtie de ceară pe o foaie mare de copt și acoperiți ușor cu folie de plastic. Faceți mai multe chifle cu aluatul rămas, apoi lăsați să stea, acoperit slab, până când a crescut ușor, aproximativ 30 de minute.
Setați un raft mare pentru aburi în tigaie (sau wok) și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 1/2 inch de fundul raftului, apoi aduceți la fierbere. Așezați cu grijă 5 până la 7 chifle (încă pe hârtie de ceară) în suportul pentru aburi (nu lăsați chiflele să se atingă). Acoperiți bine și aburiți la foc mare până când chiflele sunt umflate și fierte, aproximativ 3 minute.
Transferați chiflele pe o farfurie cu clești, apoi aruncați hârtia de ceară și înfășurați chiflele în prosoape de bucătărie (nu pânză de pământ) pentru a vă încălzi. Aburiți chiflele rămase în 2 loturi, adăugând apă fierbinte în tigaie, după cum este necesar.
Întoarceți chiflele (încă învelite în prosoape) la raftul cu aburi în tigaie și păstrați-le calde (pe foc), acoperite.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Încălziți carnea de porc feliată (în lichid în vasul de copt), acoperită, până la fierbinte, 15 până la 20 de minute.
Ungeți jumătatea inferioară a fiecărui coc cu sos hoisin, apoi sandviș cu 2 sau 3 felii de porc și niște castraveți și scallions.
* Burta de porc poate fi sărată până la 24 de ore.* Carnea de porc poate fi prăjită și feliată cu 2 zile înainte și răcită (în lichid), acoperită.* Chiflele pot fi aburite și răcite complet, apoi răcite, înfășurate strâns într-un strat dublu de folie de plastic, până la 1 zi sau congelate până la 1 săptămână. (Dezghețați chiflele congelate învelite în frigider.) Reîncălziți chiflele, învelite într-un prosop de bucătărie umezit și apoi strâns în folie, într-un cuptor de 350 km f până se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 15 minute.