Chifle Cu Burtă De Porc

Chifle Cu Burtă De Porc
Chiflele cu burtă de porc necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. O porție conține 604 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, praf de copt, burtă de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Chifle Cu Burtă De Porc (Gua Bao), Chifle Cu Burtă De Porc, și Chifle Cu Burtă De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sare kosher, zahăr și 4 căni de apă până când zahărul și sarea s-au dizolvat. Puneți burta de porc într-o pungă mare sigilabilă, apoi turnați saramură. Apăsați cu atenție aerul și sigilați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Burtă De PorcBurtă De Porc
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
2
Așezați într-un vas superficial și lăsați saramură, răcită, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
1
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă caldă cu drojdie și vârf de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Lăsați să stea până se spumează, 5 până la 10 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Bateți laptele uscat și restul de 3/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Amestecați împreună făina și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron, apoi amestecați amestecul de drojdie (nu adăugați încă praful de copt) cu o furculiță până se formează un aluat. Frământați aluatul cu mâinile în castron până când toată făina este încorporată. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, dar încă moale, aproximativ 5 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Preincalziti cuptorul la 300 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați saramura și puneți carnea de porc, cu grăsimea în sus, într - o tigaie pătrată de 8 până la 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă bulion și 1/2 cană de apă rămasă. Acoperiți bine cu folie și prăjiți până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia și creșteți temperatura cuptorului la 450 F, apoi prăjiți până când grăsimea este aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește 30 de minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Tăiați carnea de porc răcită peste cereale în felii de 1/4 inch. Răciți feliile în sucuri de tigaie, acoperite, în timp ce faceți chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
RolaRola
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Puneți aluatul în jos, apoi transferați-l pe o suprafață ușor făinată și aplatizați ușor într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
2
Presărați praful de copt peste centrul aluatului, apoi adunați marginile aluatului și ciupiți pentru a sigila în praful de copt. Frământați aluatul cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească până când se încorporează praful de copt, aproximativ 5 minute. Întoarceți aluatul în castron și acoperiți cu folie de plastic, apoi lăsați aluatul să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Tăiați bucăți de hârtie de ceară de 16 (3 pe 2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Formați aluatul într-un buștean lung de 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Se taie în 16 bucăți egale, apoi se pudrează ușor cu făină și se acoperă ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Întindeți 1 bucată de aluat într - o suprafață ovală de 6 x 3 inci, ușor de praf, mâinile și sucitorul. Bateți oval între palme pentru a îndepărta excesul de făină, apoi periați ușor jumătate din oval cu ulei și pliați pe jumătate transversal (nu ciupiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Așezați chifla pe o bucată de hârtie de ceară pe o foaie mare de copt și acoperiți ușor cu folie de plastic. Faceți mai multe chifle cu aluatul rămas, apoi lăsați să stea, acoperit slab, până când a crescut ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Setați un raft mare pentru aburi în tigaie (sau wok) și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 1/2 inch de fundul raftului, apoi aduceți la fierbere. Așezați cu grijă 5 până la 7 chifle (încă pe hârtie de ceară) în suportul pentru aburi (nu lăsați chiflele să se atingă). Acoperiți bine și aburiți la foc mare până când chiflele sunt umflate și fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Transferați chiflele pe o farfurie cu clești, apoi aruncați hârtia de ceară și înfășurați chiflele în prosoape de bucătărie (nu pânză de pământ) pentru a vă încălzi. Aburiți chiflele rămase în 2 loturi, adăugând apă fierbinte în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
CleșteClește
10
Întoarceți chiflele (încă învelite în prosoape) la raftul cu aburi în tigaie și păstrați-le calde (pe foc), acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți carnea de porc feliată (în lichid în vasul de copt), acoperită, până la fierbinte, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Ungeți jumătatea inferioară a fiecărui coc cu sos hoisin, apoi sandviș cu 2 sau 3 felii de porc și niște castraveți și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
RolaRola
1
* Burta de porc poate fi sărată până la 24 de ore.* Carnea de porc poate fi prăjită și feliată cu 2 zile înainte și răcită (în lichid), acoperită.* Chiflele pot fi aburite și răcite complet, apoi răcite, înfășurate strâns într-un strat dublu de folie de plastic, până la 1 zi sau congelate până la 1 săptămână. (Dezghețați chiflele congelate învelite în frigider.) Reîncălziți chiflele, învelite într-un prosop de bucătărie umezit și apoi strâns în folie, într-un cuptor de 350 km f până se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
RolaRola
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista