Chifle Cu Brânză De Ceapă Franceză
Chiflele cu brânză de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 98 cenți pe porție. Un amestec de brânză elvețiană, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Franceză vinete ceapa si branza ceapa rosie " Burger, Ceapă Franceză Caramelizată Mac N ' Cheese, și Brânză La Grătar Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În oală de 6 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, cimbru, sare și piper. Gatiti aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si sa devina aurie. Se amestecă oțetul și melasa. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 20 de minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 8-inch rotund tort pan cu scurtarea sau spray de gătit. Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Pentru fiecare porțiune, pe suprafața ușor făinată, rotiți în dreptunghi de 5x7 inci.
Așezați 1 felie de brânză elvețiană pe fiecare dreptunghi. Se acoperă cu ceapă caramelizată, împărțită uniform între dreptunghiuri.
Puneți 1 felie de brânză elvețiană deasupra cepei. Începând cu partea mai scurtă, rulați bine. Apăsați marginea aluatului în rolă pentru a sigila marginea.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rolă în felii de 2 (2 1/2 inch).
Așezați feliile în tigaie, apăsând ușor în jos până când feliile se ating.
Coaceți 35 de minute sau până când aurul și brânza sunt bule. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.