Chifle condimentate cu migdale și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați chiflele condimentate cu migdale și smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, făină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle condimentate pentru # TwelveLoaves, Chifle Încrucișate Calde Cu Fructe Condimentate, și Chifle De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc moderat, aproximativ 2 minute. Se amestecă drojdia până se dizolvă. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu cârligul de aluat, amestecați cele 3 căni de făină cu zahărul granulat. Cu mixerul la viteză medie, turnați laptele cald.
Adăugați untul, cardamomul, sarea și 1 din ouă.
Se amestecă până se formează un aluat neted, aproximativ 8 minute.
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament și presărați cu făină.
Rulați aluatul în 8 bile.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită și înfășurați foaia cu folie de plastic. Puneți deoparte într-un loc cald până când bilele și-au dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți chiflele timp de aproximativ 10 minute, rotind tigaia la jumătate, până se rumenesc. Între timp, într-un castron mic, bateți oul rămas cu 2 linguri de apă. Periați imediat chiflele fierbinți cu spălarea ouălor, apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți pasta de migdale cu 3 1/2 linguri de apă până când este cremoasă. Într-un alt castron, bateți smântâna grea până se înțepenește.
Folosind un cuțit mic, tăiați un dop rotund adânc de 1 3/4 inci din partea superioară a fiecărui coc, asigurându-vă că nu tăiați fundul; rezervați dopurile. Umpleți chiflele cu pasta de migdale și acoperiți cu puțină frișcă. Înlocuiți dopurile.
Se presară cu zahăr de cofetari și se servește.