Chicken Pot-au-Feu

Nevoie de o curs principal fără lactate? Chicken Pot-Au-Feu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper, ceapă și usturoi la cuptor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Pui de fermă cu o oală și orez.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Se presară ușor cu sare și piper.
Puneți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați 1/2 puiul și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total. Pe măsură ce puiul este rumenit, transferați într-un platou și adăugați puiul rămas.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Adăugați morcovi, cimbru și ulei rămas în tigaie. Se amestecă des până când morcovii se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină și amestecați 1 minut mai mult.
Adăugați ceapa și usturoiul sotat, vinul alb, bulionul și portul și amestecați până la fierbere, aproximativ 5 minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute.
Puneți 1/2 puiul în fiecare din cele 2 tigăi de folie (8 până la 9 in. pătrat). Puneți sosul uniform peste pui. Sigilați tigăile cu folie și înghețați (vezi faptele reci de mai jos).
Dezghețați 1 tigaie (Vezi notele).
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 375 până când puiul nu mai este roz la os în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), aproximativ 1 1/2 ore (aproximativ 1 oră într-un cuptor cu convecție).
Fapte Reci. Ambalare: pungi pentru congelator și tigăi din folie. Strângeți tot aerul și sigilați punga. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă într-o a doua.
Așezați pungile plate în congelator până când sunt solide, astfel încât să se stivuiască. Sigilați tăvile din folie cu un strat dublu de folie pentru a proteja alimentele pentru depozitare. Etichetați fiecare fel de mâncare cu marker permanent. Faceți o listă principală a felurilor de mâncare. Pe măsură ce scoateți fiecare din congelator, tăiați-l de pe listă. Pentru cea mai bună calitate, înghețați amestecurile de carne nu mai mult de șase săptămâni, altele trei luni.