Chicken Pot-au-Feu

Chicken Pot-au-Feu
Nevoie de o curs principal fără lactate? Chicken Pot-Au-Feu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper, ceapă și usturoi la cuptor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Pui de fermă cu o oală și orez.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Puneți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați 1/2 puiul și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total. Pe măsură ce puiul este rumenit, transferați într-un platou și adăugați puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
5
Adăugați morcovi, cimbru și ulei rămas în tigaie. Se amestecă des până când morcovii se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați făină și amestecați 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Adăugați ceapa și usturoiul sotat, vinul alb, bulionul și portul și amestecați până la fierbere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
PortPort
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute.
9
Puneți 1/2 puiul în fiecare din cele 2 tigăi de folie (8 până la 9 in. pătrat). Puneți sosul uniform peste pui. Sigilați tigăile cu folie și înghețați (vezi faptele reci de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Dezghețați 1 tigaie (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 375 până când puiul nu mai este roz la os în partea cea mai groasă (tăiat pentru a testa), aproximativ 1 1/2 ore (aproximativ 1 oră într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Fapte Reci. Ambalare: pungi pentru congelator și tigăi din folie. Strângeți tot aerul și sigilați punga. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă într-o a doua.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Așezați pungile plate în congelator până când sunt solide, astfel încât să se stivuiască. Sigilați tăvile din folie cu un strat dublu de folie pentru a proteja alimentele pentru depozitare. Etichetați fiecare fel de mâncare cu marker permanent. Faceți o listă principală a felurilor de mâncare. Pe măsură ce scoateți fiecare din congelator, tăiați-l de pe listă. Pentru cea mai bună calitate, înghețați amestecurile de carne nu mai mult de șase săptămâni, altele trei luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista