Chicken Keema

Chicken Keema
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Chicken Keema ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 357 calorii. Un amestec de coriandru, garam masala, usturoi proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 164 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chicken keema, Cina În Seara Asta: Murgh Keema (Curry De Pui Măcinat), și Keema.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de chimen și coriandru într-o tigaie din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere fină.
3
Într-un castron mare amestecați semințele de chimen măcinat și coriandru, pui, ceapă, coriandru, usturoi, ardei iute, turmeric, sare și garam masala până când puiul este condimentat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Garam MasalaGaram Masala
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Formați 1/4 din amestecul de carne într-un cilindru lung de frigărui pe o tigaie sau o tavă de copt. Apăsați frigarui în pui și formați carne în jurul bățului. Repetați cu carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți puiul frigărui în congelator timp de 20 de minute în timp ce pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți frigarui din congelator și transferați cu grijă pe grătarul fierbinte. Gatiti pana cand frigaruile se rumenesc peste tot si sunt fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se transferă într-o tavă de servire, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista