Chicken Bog
Chicken Bog este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1201 calorii, 58G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, apă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 455 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cârnații în bucăți de 1/2 inch. Într-o oală, combinați puiul, cârnații, ceapa, untul, condimentele și frunzele de dafin.
Adăugați apa, aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți la fierbere mică timp de 40 de minute.
Scoateți puiul din oală și lăsați să se răcească ușor. Alegeți carnea din oase, aruncând oasele și pielea.
Adăugați orezul în oală și dați la fiert, amestecând bine. Se fierbe 10 minute, apoi se reduce focul, se acoperă oala și se fierbe timp de 10 minute, sau până când orezul este gata.
Scoateți frunzele de dafin și întoarceți puiul în oală.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.