Chicago Steakhouse Sandwich

Chicago Steakhouse Sandwich
Chicago Steakhouse Sandwich ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1143 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,52 USD pe porție. 713 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Încercați Sandviș Italian De Vită Din Chicago, Sandwich "Steakhouse Classics" cu spanac crem, file mignon feliat și ciuperci mixte, și Chicago Burger Săptămâna: Chicago Deep Dish Pizza Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Așezați friptura în tigaia fierbinte, reduceți focul la mediu și căutați până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți friptura și gătiți până la mediu/mediu-rar, încă 6 minute. Puneți deoparte, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Încălziți uleiul și usturoiul feliat într-un cuptor olandez la foc mediu, amestecând ocazional până când usturoiul este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți usturoiul și puneți-l deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați spanacul și amestecați pentru a se combina cu uleiul. Acoperiți și lăsați să gătească la foc mediu-mare până când spanacul este ofilit, dar încă de culoare strălucitoare, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper și aruncă cu chipsurile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Se amestecă maioneza, Zara, brânza albastră, mărarul, muștarul și piperul împreună într-un bol și se lasă deoparte. Reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru sandwich construi: felie friptura odihnit împotriva cereale în felii de 1/4-inch, eliminarea orice grăsime non-prestate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Așezați feliile de friptură pe cocul de jos, deasupra cu spanacul și schmear cocul de sus cu sos de brânză albastră de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista