Cherry Sparge
Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 228 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cireșe bing, cura de portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Sparge, Cherry Whisky Smash, și Bourbon Cherry Sparge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele, kirsch-ul și zahărul într-un castron mediu; se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore, amestecând ocazional. (Cireșele brandy pot fi făcute cu 2 săptămâni înainte. Acoperiți și răciți.)
Puneți 2 pahare de Martini în congelator și răciți cel puțin 2 ore.
Așezați 3 cireșe brandy în fiecare din cele 2 pahare răcite; zdrobiți cireșele cu spatele lingurii.
Combinați cuburi de gheață, coniac, cura de portocale, suc de lămâie și lichior de cireșe în cocktail shaker. Se agită bine, se strecoară în pahare de Martini cu cireșe și se servește.