Cherry Pie III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 505 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de porumb, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) cu sos de cireșe Port.
Instrucțiuni
1
Tăiați scurtarea în făină și sare cu lamele de amestecare ale unui mixer de suport până când firimiturile sunt de dimensiuni de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Stand Mixer
2
Se amestecă în apă rece cu mâna doar până când aluatul se ține împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în două discuri. Înfășurați în plastic și refrigerați până la răcire, 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
3
Rulați un disc de aluat într-un cerc de 11 inci. Aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie. Refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4
Întindeți aluatul pentru crusta superioară, transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Puneți o tavă de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Așezați cireșele, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță de dimensiuni medii, fără aluminiu. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute sau până când zahărul scoate sucurile de cireșe. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Coborâți focul; se fierbe timp de 1 minut sau până când sucurile se îngroașă și devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și extractul de migdale. Lăsați umplutura să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Turnați umplutura în coaja plăcintei. Acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile pentru a sigila și tăiați orificiile de aerisire pentru abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) pe tava de copt timp de 45 până la 55 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se lasă să se răcească câteva ore înainte de feliere.