Cherry Pie III

Cherry Pie III
Cherry Pie III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 505 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de porumb, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) cu sos de cireșe Port.

Instrucțiuni

1
Tăiați scurtarea în făină și sare cu lamele de amestecare ale unui mixer de suport până când firimiturile sunt de dimensiuni de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Stand MixerStand Mixer
2
Se amestecă în apă rece cu mâna doar până când aluatul se ține împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în două discuri. Înfășurați în plastic și refrigerați până la răcire, 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
3
Rulați un disc de aluat într-un cerc de 11 inci. Aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie. Refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Întindeți aluatul pentru crusta superioară, transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți o tavă de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Așezați cireșele, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță de dimensiuni medii, fără aluminiu. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute sau până când zahărul scoate sucurile de cireșe. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Coborâți focul; se fierbe timp de 1 minut sau până când sucurile se îngroașă și devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și extractul de migdale. Lăsați umplutura să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Turnați umplutura în coaja plăcintei. Acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile pentru a sigila și tăiați orificiile de aerisire pentru abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) pe tava de copt timp de 45 până la 55 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se lasă să se răcească câteva ore înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista