Cherry Pie III
Cherry Pie III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 505 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de porumb, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) cu sos de cireșe Port.
Instrucțiuni
Tăiați scurtarea în făină și sare cu lamele de amestecare ale unui mixer de suport până când firimiturile sunt de dimensiuni de mazăre.
Se amestecă în apă rece cu mâna doar până când aluatul se ține împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în două discuri. Înfășurați în plastic și refrigerați până la răcire, 30 de minute până la 1 oră.
Rulați un disc de aluat într-un cerc de 11 inci. Aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie. Refrigerați până când este necesar.
Întindeți aluatul pentru crusta superioară, transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți o tavă de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Așezați cireșele, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță de dimensiuni medii, fără aluminiu. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute sau până când zahărul scoate sucurile de cireșe. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Coborâți focul; se fierbe timp de 1 minut sau până când sucurile se îngroașă și devin translucide.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și extractul de migdale. Lăsați umplutura să se răcească până la călduță.
Turnați umplutura în coaja plăcintei. Acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile pentru a sigila și tăiați orificiile de aerisire pentru abur.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) pe tava de copt timp de 45 până la 55 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se lasă să se răcească câteva ore înainte de feliere.