Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cherry-and-Chocolate B. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $10.95 pe portie. O porție conține 3283 calorii, 63G de proteine, și 180g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L, Ciocolata Buche de Noel, și Ciocolata Bûche de Noël..
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul pentru a alinia o foaie de copt cu margini de 9 x 13 inci cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu telul, bateți gălbenușurile cu 6 linguri de zahăr la viteză mare până când amestecul este palid și pufos și lasă o urmă de panglică când telul este ridicat, 3 minute; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Spălați bine și uscați vasul mixerului și amestecați.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați albușurile și sarea în castron și bateți la viteză moderată până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr și continuați să bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o pătrime din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri, apoi pliați în albușurile rămase până când nu rămân dungi. Lucrând în 2 loturi, cernem cacao peste aluat și împăturim ușor până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți aluatul pe foaia de copt pregătită într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute, până când tortul se simte elastic și uscat; rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească complet.
8
Într-o cratiță mică, combinați apa și zahărul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat și fierbeți doar până când zahărul este complet dizolvat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc și se amestecă kirsch-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kirsch
10
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie. Într-o cratiță mică, combinați laptele cu boabele de vanilie și semințele și aduceți la foc mic la foc moderat. Între timp, într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Când laptele ajunge la foc mic, aruncați fasolea de vanilie. Bateți încet laptele în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Transferați amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 1 până la 2 minute. Strecurați crema într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Topiți gelatina în cuptorul cu microunde timp de 15 secunde; se amestecă în cremă și se lasă să se răcească. Între timp, bateți smântâna grea până când este fermă. Se amestecă o pătrime din frisca în cremă până se încorporează, apoi se pliază în frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
14
Rulați vârful unui cuțit în jurul marginii tortului. Acoperiți cu o foaie curată de pergament și o a doua foaie de copt și inversați tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Scoateți prima foaie de copt și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Periați siropul kirsch uniform pe tort pentru a se înmuia; rezervați sirop suplimentar pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kirsch
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
17
Folosind o spatulă offset, întindeți umplutura uniform pe tort. Împrăștiați cireșele peste umplutură. Folosiți pergamentul pentru a rula cu atenție tortul pentru a forma un bușten lung de 13 inci cu cusătura în partea de jos. Îndoiți pergamentul peste buștean, astfel încât capetele să se întâlnească. Folosind o riglă, strângeți tortul în pergament pentru a strânge ruloul. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
18
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
19
Transferați tortul într-un platou de servire și înghețați cu frisca. Cerneti pudra de cacao deasupra. Feliați și serviți.