Cheesy Taco Dip ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.24 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. O porție conține 252 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, amestec de condimente taco, brânză procesată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză De Pui Chili Dip, Paste Taco Cu Brânză, și Brânză Taco Taquitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți grăsimea. Se amestecă pachetul de condimente și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați să gătească 5 minute, amestecați ocazional.
4
Puneți amestecul de carne de vită într-un aragaz lent.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.