Cheesy Salsa Mac
Cheesy Salsa Mac ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 2,36 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 711 calorii , 38 g de proteine și 42 g de grăsime fiecare. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de amestec de condimente pentru taco, mâncare cu brânză procesată, brânză cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Almost Free Guilt Mac and Cheese , BBQ Mac and Cheese , și Creamy Bacon Mac and Cheese .
Instrucțiuni
Se încălzește o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până când se rumenește și se sfărâmiciază, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Puneți tigaia la căldură. Se amestecă salsa, amestecul de condimente pentru taco și piper negru în carne de vită; fierbe amestecul până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Se amestecă apa, macaroanele și laptele în amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, puneți un capac pe tigaie și fierbeți amestecul până când pastele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Amestecați mâncarea cu brânză și brânza Cheddar în amestecul de paste; gătiți până când brânza se topește complet, 5 până la 7 minute.