Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 428 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes Oreo cu capul în jos, Mini Cheesecakes Cu Miere, și Mini Cheesecakes Cu Migdale De Miere Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Unt de unt douăsprezece ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
2
Așezați 1 cană de zahăr, miere și unt într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se topește untul și se amestecă amestecul. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți până când amestecul se întunecă ușor și termometrul pentru bomboane înregistrează 300 de euro F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
4
Se ia de pe foc; se adaugă 1/3 cană de apă (amestecul va bule puternic); se amestecă pentru a se amesteca. Împărțiți toppingul între ramekine (aproximativ 2 linguri pentru fiecare). Împărțiți ramekins între 2 tigăi de prăjit și răciți în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
5
Folosind porniri / opriri, amestecați crema de brânză și zahărul brun în procesor, răzuind ocazional bolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați smântână, suc de lămâie și vanilie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
Vanilie
7
Adăugați ouă 1 la un moment dat, procesând doar pentru a amesteca între adaosuri. Împărțiți umplutura între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați suficientă apă fierbinte în Tigăi pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți cheesecakes până la set, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se scoate din tigăile de prăjit și se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
11
Rulați cuțit subțire în jurul părți ale ramekins. Inversați pe farfurii, scoopând orice topping rămas de la ramekins peste cheesecakes.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată