Cheesecakes Cu Caramel Sărat
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 267 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți unt, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes Cu Caramel Sărat, Mini Cheesecakes Cu Caramel Sărat, și Mini Cheesecakes cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile măcinate fin măsoară aproximativ 1 cană.
Adăugați ulei; puls pentru a combina. Înveliți bine o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Lingură aproximativ 1 lingură ambalată amestec de firimituri în fiecare ceașcă de briose; apăsați ferm firimiturile în fund.
Coaceți la 300 timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; rece.
Ștergeți robotul de bucătărie curat.
Așezați zahărul brun, iaurtul și crema de brânză în procesor; procesați până se omogenizează.
Adăugați vanilie, sare de masă și ouă; procesați până se omogenizează. Puneți aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți la 300 timp de 18 minute sau până când centrele de cheesecakes abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Scoateți tigaia din cuptor; se răcește pe o grătar la temperatura camerei. Acoperiți tigaia; refrigerați cheesecakes 3 ore sau până când este bine răcit.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii exterioare a fiecărui cheesecake. Scoateți cu grijă cheesecakes din tigaie; așezați pe un platou. Chill cheesecakes până când sunt gata de servit.
Combinați zahărul granulat și 2 linguri de apă într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 3 minute). Continuați să gătiți 12 minute sau până la culoarea zahărului brun deschis (nu amestecați).
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă untul și laptele (zahărul caramelizat se va întări și se va lipi de lingură).
Puneți tigaia la foc mediu-mare până se topește zahărul caramelizat. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește caramelul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 1 oră sau până se îngroașă ușor. Puneți aproximativ 1 lingură de caramel peste fiecare cheesecake.
Presărați cheesecakes uniform cu sare de fulgi.