Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 267 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți unt, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes Cu Caramel Sărat, Mini Cheesecakes Cu Caramel Sărat, și Mini Cheesecakes cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați fursecurile într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile măcinate fin măsoară aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați ulei; puls pentru a combina. Înveliți bine o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Lingură aproximativ 1 lingură ambalată amestec de firimituri în fiecare ceașcă de briose; apăsați ferm firimiturile în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
4
Coaceți la 300 timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Ștergeți robotul de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Așezați zahărul brun, iaurtul și crema de brânză în procesor; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Iaurt
8
Adăugați vanilie, sare de masă și ouă; procesați până se omogenizează. Puneți aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Masă
Vanilie
Ouă
9
Coaceți la 300 timp de 18 minute sau până când centrele de cheesecakes abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți tigaia din cuptor; se răcește pe o grătar la temperatura camerei. Acoperiți tigaia; refrigerați cheesecakes 3 ore sau până când este bine răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
11
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii exterioare a fiecărui cheesecake. Scoateți cu grijă cheesecakes din tigaie; așezați pe un platou. Chill cheesecakes până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
12
Combinați zahărul granulat și 2 linguri de apă într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform (aproximativ 3 minute). Continuați să gătiți 12 minute sau până la culoarea zahărului brun deschis (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă untul și laptele (zahărul caramelizat se va întări și se va lipi de lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Lapte
14
Puneți tigaia la foc mediu-mare până se topește zahărul caramelizat. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește caramelul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 1 oră sau până se îngroașă ușor. Puneți aproximativ 1 lingură de caramel peste fiecare cheesecake.