Rețeta Cheesecake-ului german Isolde este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, ulei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake German, Cheesecake German, și Cheesecake German.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în 1 ou, apoi se amestecă praful de copt și făina. Frământați împreună în aluat. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă împreună quarkul, uleiul, 3/4 cană de zahăr alb, zahărul vanilat și amestecul de budincă într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile, oul, laptele și sucul de lămâie; se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Vanilat
Suc De Lămâie
Amestec De Budincă
Zahăr Granulat
Gălbenuș De Ou
Quark
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura nu se mai mișcă când agitați tigaia, aproximativ 1 oră.
Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.