Cheesecake-ul german al lui Isolde

Cheesecake-ul german al lui Isolde
Rețeta Cheesecake-ului german Isolde este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, ulei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake German, Cheesecake German, și Cheesecake German.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în 1 ou, apoi se amestecă praful de copt și făina. Frământați împreună în aluat. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă împreună quarkul, uleiul, 3/4 cană de zahăr alb, zahărul vanilat și amestecul de budincă într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile, oul, laptele și sucul de lămâie; se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
QuarkQuark
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura nu se mai mișcă când agitați tigaia, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista