Cheesecake-ul doamnei Marshall
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salata de pui Marshall Field – încă cea mai bună, Umăr de porc Marshall și sos de grătar, și California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Se amestecă împreună ingredientele de crustă. Rezervați 1/4 cană pentru topping și apăsați restul pe partea inferioară și 1 1/2 inci în sus a tăvii cu formă de arc.
Bateți crema de brânză cu o lingură de lemn într-un castron mare până când este netedă și cremoasă și adăugați gălbenușuri 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți zahărul, smântâna, făina și vanilia. Bateți albușurile cu un bătător de ouă într-un alt castron mare până când țin doar vârfuri rigide și pliați în amestec de cremă-brânză ușor, dar bine. Lingura de umplere în crustă, netezirea de sus, si se presara uniform cu amestec firimituri rezervate. Pune springform pan într-o tigaie de copt de mică adâncime și se coace tort pe cel mai mic raft de cuptor 1 oră. Opriți cuptorul și deschideți ușa cuptorului de 5 până la 6 inci. Se răcește în cuptor 1 oră. Rece, acoperit, cel puțin 3 ore.
Scoateți partea tigaiei și lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.