Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale

Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, extract de vanillan, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale, Cheesecake Cu Ricotta Portocalie, și Cheesecake Ricotta Cu Portocale-Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. amestecați firimituri de cracker graham, zahăr brun, făină și sare grosieră în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
UmărUmăr
Sare GrosierăSare Grosieră
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați unt topit și 2 linguri de apă; procesați până când firimiturilesunt umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Transferați amestecul de firimituri în tigaie cu formă de arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci; apăsați ferm amestecul pe partea inferioară și 1 3/4 inci în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 15 minute. Se răcește crusta în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Sită de linie cu 3 straturi de tifon; set peste castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Brânză Placericotta în sită pregătită; înfășurați cheesecloth în jurul ricotta și strângeți ușor pentru a îndepărta excesul de lichid. Acoperiți și răciți peste noapte (lichidul suplimentar se va scurge din ricotta). Preincalziti cuptorul la 325 F. infasurati 3 straturi de folie in afara springformpan cu crusta, acoperind complet. Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați ricottacheese scurse și bateți până se omogenizează. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; bateți până se omogenizează bine (rezervați fasolea pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați zahărul, coaja de portocală, extractul de vanilie și sarea grosieră; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Sare GrosierăSare Grosieră
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Transferați umplutura în crusta coaptă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia cu formă de arc cu tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți până când cheesecake-ul este așezat în jurul marginilor și centrul nu se mai mișcă atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați cheesecake la raft și răciți în tigaie 1 oră. Chill cheesecake descoperit peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Folosind un cuțit mic, tăiați în jurul părților tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Transferați tortul pe platou.
14
Tăiați tortul în pene și serviți cu sos de Caramel-portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista