Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, extract de vanillan, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale, Cheesecake Cu Ricotta Portocalie, și Cheesecake Ricotta Cu Portocale-Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. amestecați firimituri de cracker graham, zahăr brun, făină și sare grosieră în procesor.
Adăugați unt topit și 2 linguri de apă; procesați până când firimiturilesunt umezite uniform.
Transferați amestecul de firimituri în tigaie cu formă de arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci; apăsați ferm amestecul pe partea inferioară și 1 3/4 inci în sus.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 15 minute. Se răcește crusta în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Sită de linie cu 3 straturi de tifon; set peste castron mediu.
Brânză Placericotta în sită pregătită; înfășurați cheesecloth în jurul ricotta și strângeți ușor pentru a îndepărta excesul de lichid. Acoperiți și răciți peste noapte (lichidul suplimentar se va scurge din ricotta). Preincalziti cuptorul la 325 F. infasurati 3 straturi de folie in afara springformpan cu crusta, acoperind complet. Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați ricottacheese scurse și bateți până se omogenizează. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; bateți până se omogenizează bine (rezervați fasolea pentru o altă utilizare).
Adăugați zahărul, coaja de portocală, extractul de vanilie și sarea grosieră; bate până se omogenizează.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Transferați umplutura în crusta coaptă în tigaie.
Așezați tigaia cu formă de arc cu tort într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Coaceți până când cheesecake-ul este așezat în jurul marginilor și centrul nu se mai mișcă atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Transferați cheesecake la raft și răciți în tigaie 1 oră. Chill cheesecake descoperit peste noapte.
Folosind un cuțit mic, tăiați în jurul părților tortului pentru a slăbi.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tortul pe platou.
Tăiați tortul în pene și serviți cu sos de Caramel-portocale.