Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale

Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale
Această rețetă servește 10 și costă 1,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 674 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, lichior de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale, și Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 450 buc.F. măcinați biscuiții și zahărul în procesor până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; procesați până când firimiturile sunt ușor umede. Apăsați pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați în raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați ouă, lichior, coajă de portocală și vanilie. Bate doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LichiorLichior
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Se toarnă umplutura în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tortul 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți până când tortul este umflat, marginea exterioară de 2 inci este setată și centrul se mișcă ușor când este agitat, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tortul în raft. Rulați cuțitul în jurul laturilor pan pentru a slăbi; rece. Chill cheesecake peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se servește cu sos de Caramel-portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista