Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale

Această rețetă servește 10 și costă 1,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 674 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, lichior de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale, și Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 450 buc.F. măcinați biscuiții și zahărul în procesor până se formează firimituri fine.
Adăugați unt; procesați până când firimiturile sunt ușor umede. Apăsați pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci.
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 minute.
Transferați în raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați ouă, lichior, coajă de portocală și vanilie. Bate doar până se amestecă.
Se toarnă umplutura în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți tortul 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Coaceți până când tortul este umflat, marginea exterioară de 2 inci este setată și centrul se mișcă ușor când este agitat, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Transferați tortul în raft. Rulați cuțitul în jurul laturilor pan pentru a slăbi; rece. Chill cheesecake peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Se servește cu sos de Caramel-portocale.