Cheesecake Petit Fours cu glazură cremoasă de căpșuni
Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 311 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Thyme Cheesecake Petit Fours cu nucă de cocos prăjită, Petit Fours, și Petit Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cheesecake în congelator până când este parțial înghețat, aproximativ 3 până la 4 ore.
Folosind tăietorii de prăjituri, apăsați mini cheesecakes și așezați pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie cerată. Pentru a netezi părțile laterale ale cheesecake-ului, puteți înmuia un cuțit mic în apă fierbinte.
Puneți prăjiturile la frigider.
Într-o cratiță medie, încălziți gemul, zahărul, crema de brânză și sucul de lămâie la foc mediu până când zahărul este dizolvat și ingredientele sunt complet combinate. Odată dizolvate, amestecați ingredientele pentru a combina.
Lăsați amestecul să fiarbă rapid și continuați să gătiți timp de 5 minute; amestecul trebuie să acopere spatele unei linguri.
Se lasă să se răcească 2 până la 3 minute și apoi se strecoară.
Se toarnă glazura peste cheesecakes și se lasă să se stabilească. Pentru un aspect profesional, transferați glazura într-o sticlă de stoarcere și pipetați o formă de stea peste cheesecakes.
Așezați glazura într-o pungă mare de plastic resigilabilă prevăzută cu un vârf de stea. Glazură de țeavă peste cheesecakes.
Garnisiți cu căpșuni și mentă.