Cheesecake Mascarpone cu crustă de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 438 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Mascarpone cu crustă de migdale, Cheesecake mascarpone cu afine cu crustă Amaretti, și Cheesecake mascarpone cu afine cu crustă Amaretti.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Înfășurați bine exteriorul unei tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu 3 straturi de folie rezistentă. Măcinați fin migdalele, firimiturile de biscuiți și zahărul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Migdale
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
4
Adăugați untul și procesați până se formează firimituri umede. Apăsați amestecul de migdale pe fundul tigaiei pregătite (nu pe părțile laterale ale tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți crusta până când este setată și începe să se rumenească, aproximativ 12 minute. Mișto. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru umplutură: folosind un mixer electric, bateți crema de brânză, brânza mascarpone și zahărul într-un castron mare până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc. Bateți sucul de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
7
Adăugați ouăle, câte 1, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
10
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
11
Coaceți până când centrul cheesecake-ului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră 5 minute (tortul va deveni ferm când este rece).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Transferați tortul într-un raft; se răcește timp de 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
1
Combinați untul de ciocolată-alune și smântâna într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se încălzește în cuptorul cu microunde până se încălzește, amestecând la fiecare 20 de secunde pentru a se amesteca, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Tăiați tortul în pene.
4
Stropiți sosul de ciocolată peste pene și serviți.
Cheesecake funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Târziu Recolta Riesling
Îngerul messinei Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat de la ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.