Cheesecake Fără Scorțișoară
Nu-tam-tam scorțișoară Cheesecake necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 320 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, rulouri de cină semilună, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ De Ce Tam-Tam Face Desert? Încercați Acest Cheesecake Fără Coacere, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Scorțișoară Cheesecake Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aplatizați un tub de aluat rulou semilună și apăsați în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch. Într-un bol mediu, amestecați crema de brânză cu 1 cană de zahăr și vanilie până se omogenizează.
Întindeți amestecul de cremă de brânză peste aluatul din tigaie. Desfaceți aluatul rulou de semilună rămas și așezați deasupra stratului de cremă de brânză.
Întindeți untul topit deasupra și presărați blatul cu un amestec de 1/2 cană de zahăr și scorțișoară.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este ușor prăjit. Se răcește și se dă la frigider înainte de servire.